Cocon Renovatieprojecten | Zwevegem
Cocon renovatieprojecten bvba is een jong, dynamisch bedrijf met de nodige jaren ervaring in de sector. Verkoopt u uw huis of wenst u te verbouwen? Neem gerust contact met ons op.
15670
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15670,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Zwevegem

Deze volledig gerenoveerde woning ligt op wandelafstand van het stadscentrum van Zwevegem. De woning ligt in de nabijheid van scholen, winkels ,bakkers….

De woning bestaat uit een inkom met toilet, leefruimte en eetruimte een keuken die volledig naar eigen smaak mag ingericht worden, zeer grote kelder die tevens dienst kan doen als wasplaats en berging maar ook als tuinberging aangezien u vanuit de tuin vlot de kelder kunt bereiken.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers met badkamer en een apart toilet. Op de tweede verdieping is er een gezellige derde slaapkamer en een ruime berging. 

De woning voldoet aan alle eisen van het huidig modern comfort als ook aan alle eisen op vlak van isolatie en ventilatie.

 

Categorie
AFGEWERKT