Cocon Renovatieprojecten | Meulebeke
Cocon renovatieprojecten bvba is een jong, dynamisch bedrijf met de nodige jaren ervaring in de sector. Verkoopt u uw huis of wenst u te verbouwen? Neem gerust contact met ons op.
15808
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15808,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Meulebeke

Gerenoveerde gezinswoning met tuin in Meulebeke.

Dit project werd volledig gerenoveerd met oog voor detail en duurzame materialen.

Bestaande uit inkomhal met een ruime bureauruimte die tevens ook dienst kan doen als
twee berging en een gastentoilet. Voorbij de hal komt men in de open keuken met berging en ruime en lichtrijke eet en leefruimte.
Hieronder is er een droge kelder.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer die voorzien is van dubbele wastafel en grote douche. Ook is er een apart toilet.
De tweede verdieping werd volledig ingericht als derde slaapkamer.

De woning voldoet aan alle eisen op vlak van ventilatie en isolatie. Daken werden vernieuwd en geïsoleerd, muren van de uitbouw werden geïsoleerd, vloerisolatie werd geplaatst en alle ramen werden voorzien van isolerend dubbelglas.

Keuken kan gekozen worden door de koper naar eigen smaak en voorkeur en is forfaitair meegerekend in de vraagprijs.

Deze woning is gelegen in een rustige straat met veel parkeergelegenheid op 2 min stappen van de stadskern, in de nabije omgeving bevinden zich scholen en winkels.

Foto’s zijn indicatief en geenszins bindend.

EPC: 248kWh/m²
KI: Klein beschrijf
Bewoonbaar opp.: +- 106m²
Gas/Water/electriciteit(dag & nacht) /ventilatie.

Categorie
TE KOOP